هموروئید و بارداری

سلام خانم حقیقی فرد خسته نباشین. یعنی بیرون زدگی هموروئید درجه یک که درد و سوزش نداره برای بارداری مشکلی نیست یعنی عمل لازم نیست؟ با قرص همورین این برآمدگی برطرف نمیشه؟

ببخشید میتونم همزمان با مصرف متفورمین و اسپیرونولاکتون 50 اقدام به بارداری داشته باشم یعنی روی بچه تاثیر بدی نداره؟ چون یه ماه طول میکشه تا برم پیش دکترم میخواستم رابطه بدون جلوگیری داشه باشم اما از این قرصها میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن 22
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام و درود
علت مصرف داروهای فوق را نفرمودید. در اکثر موارد بهتر است اگر مشکلی دارید آنرا برطرف و بعد برای بارداری اقدام کنید اما اگر پی سی یو هستید مصرف متفورمین منعی ندارد. درجات خفیف همورویید احتیاج به جراحی ندارد و میتوانید از محلول و پماد ام جی کمک بگیرید. روز خوش