از پوشک گرفتن پسر دوسال و 5 ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسرم 2 سال و 5 ماهشه در حال گرفتن از پوشکم. مشکل اینجاست که موقعی که مدفوع داره میترسه و گریه میکنه و خودشو نگه میداره چیکار کنم.  منم دیگه پوشکش میکنم تو پوشکم میخواد پی پی کنه میگه منو ببر دستشوئی بشور اما تا میبرمش میگه ندارم ضمنا یه خواهر دو ماهه هم داره . میشه راهنمایی کنید.  متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز
این واکنش در بچه ها طبیعیه بچه حس میکنه جزیی از وجودش داره کنده میشه و از اینکه چیزی ازش خارج بشه و کم بشه حس ترس داره بهتره با بازی مشکل رو حل کنید بهش بگید که وقتی غذا میخوریم غذای ما کجا میره مثلا غذا از دهن ما میره تو دلمون بعد میاد تو شکممون و مارو قوی میکنه و بقیه غذاها برای اینکه تو دلمون نمونه پی پی و جیش میشن میان بیرون پی پی ها دوست دارند برن خونه خودشون و تو دل ما نباشن بخاطر همین وقتی تو دلمونن فشار میارن که ما میخوایم بیایم بیرون ما باید کمکشون کنیم میتونید وقتی خودتون میرید w.c بگید من میخوام برم w.c تا پی پی ها برن خونشون😊 وقتی تو w.c میره و پی پی میکنه با خوشحالی بگید آفرین الان پی پی ها خیلی خوشحالن سعی کنید زود آب بگیرید تا شسته شه و بگید ببین تند تند دارن میرن خونشون الان دیگه تو دلت نیستن و دلت درد نمیگیره میتونید از تبدیل های فرنگی استفاده کنید تا در توالت فرنگی بشینه و نبینه
برای کودکتان یک صندلی توالت کوچک بخرید و به او یاد دهید که هر زمان احساس نیاز کرد، روی آن بنشیند. می توانید این صندلی را در حمام، دستشویی یا اتاق خود کودک قرار دهید.
 غذاهای ملین و مصرف سبزیجات را در برنامه غذایی کودکتان بگنجانید
 4 نکته مهم را بخاطر داشته باشید
1. نکته مهم آن است که برخورد والدین در مواجهه با رفتار کودک، باید همراه با آرامش و به دور از ایجاد تشنج باشد.
2.والدین نباید با هیچ روشی که به اعمال زور منتهی شود، کودک را وادار به عمل دفع کنند.
3.نباید برای حل این مشکل از تهدید و تنبیه استفاده کرد.
4. والدین می‌توانند از خوراکی‌های ملین مانند سبزیجات فراوان و یا آلو در رژیم غذایی کودک استفاده کنند تا دچار یبوست نشود.
در پایان توصیه میکنم عجله نکنید و صبور باشید از انجایی که خواهر کوچکتر از خودش هم دارد فرایند از پوشک گرفتن میتواند کمی سخت تر شود چرا که میخواهد به تقلید از او پوشک شود میتوانید بگویید که بچه ها وقتی نمیتونن صحبت کنند و بگن دستشویی دارند پوشک میشن مثل وقتی که تو کوچیک بودی یا مثل خواهرت
حالا که میدونیم کی دستشویی داریم باید زودی بگیم و به دستشویی بریم
اگر تمایلی نداره زیاد اصرار نکنید ولی به ازای هربار در لکن یا توالت دستشویی کردن به او جایزه و پاداش بدهید

تجربه شما

ممنون از لطفتون خانم دکتر