آموزش جنسی به کودکان

117 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.  ببخشید یه سوال داشتم پسرم تازگیها آمپول بازی یاد گرفته که البته وقتی میرم شهرستان با دختر برادرم که از اون یاد گرفته این کارو انجام میده من نمیدونم چطوری بهش یاد بدم که این کار زشتی است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز. در سوالتون نگفتید که پسرتان چند ساله است. اگر در بازه سنی زیر 8 سال قرار دارد شما مستقیما درباره امپول بازی و یا بد بودن این بازی صحبت نکنید. فقط بازی جایگزین به او و برادرزاده تان یاد داده، هدایت کنید و در بازی مشارکت کنید.
با پسرتان در مورد نواحی خصوصی صحبت کنید و اینکه نواحی خصوصی بدن هر کس نباید در معرض دید یا لمس هیچ شخص دیگری باشد. به جز مامان و خودت. و دکتر هم زمانی که مامان پیشت باشه.

تجربه شما

پسرم الان 3 سالشه  خیلی ممنون خانوم دکتر از راهنماییتون, پس کلا در مورد بد بودن این بازی نباید مستقیم بهش بگم و سعی کنم یک بازی دیگه جایگزینش کنم؟ لطفا باز اگه چیز دیگه ای هست که بهم کمک کنه بگید چون خیلی استرس دارم اگه تو این راه قرار بگیره