حساس شدن و درد در سینه

با سلام .چهار ساله ازدواج کردم دوسال عقد و دوسال هست که عروسی کردم . از بعد عروسی به شدت به سینه هام حساس شدم و نمی تونم خیلی جوابگو نیاز همسرم باشه .  با کمترین لمسی درد احساس می کنم .گاهی بخاطر همسرم و رابطه مجبورم تحمل کنم  اما این درد اجازه نمیده از رابطه ام لذت ببرم . خصوصا قسمت سر سینه ام خیلی حساس هست و نمی تونم تحمل کنم . خواهش می کنم راهنماییم کنیم . دوران عقد و اوایل عروسی این مشکل رو نداشتم . هیچ وقت هم برای معاینه اقدام نکردم . ممنونم از پاسخ خوبتون .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما سونوگرافی سینه درخواست شود موفق باشید.