سلام . من الان یک سال و نیم که ازدواج کردم شاغل هستم چون محل کارم از منزلمون دور بود هر روز برای ناهار میرفتیم خونه مادرشوهرم حالا دیگه خونمون رو عوض کردیم و به محل کارم نزدیک شدیم شوهرمم شغلش یه جوریه که ۱۲ تا ۲ استراحتشه دقیقا زمانی که من سرکارم به همین دلیل میره خونه مامانش ناهار میخوره منم از این موضوع ناراحتم که چرا نمیره خونه خودمون غذام براش درست میکنم. یه مشکل دیگه م دارم اینکه شوهرم میگه هر روز باید برم خونه مامانم سر بزنم چون تک پسرم و این حرفها

نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون که ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز اگر در زندگی مشترک شما مشکلی ایجاد نکند هیچ اشکالی ندارد و به نظرم خیلی خودتان را درگیر این مسائل پیش افتاده نکنید و این را بدانید که همسرش شما قبل از اینکه همسر شما شوند پسر آن خانواده هستند و پدر و مادر و حتی شوهرتان نیاز به هم دارند همانطور که شما نیاز به دیدن خانواده خوددارید .

موفق باشید .