انحرافات جنسی نامزدم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2795 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من با نامزدم چند سالی دوست بودم الان که عقد هستیم و رابطه داریم متوجه یه سری انحرافات جنسی  همسرم شدم . اینم بگم میل جنسیش خیلی بالاست. این انحرافات مثل اینه که مثلا با دیدن پاهام تحریک میشه . اوایل برام غیر عادی بود ولی خب عادت کردم . یا میگه بیا باهم فیلمهای مبتذل ببینیم مگه چیه! بعدیش اینه که میگه تو رابطه منو بزن یکی مثلا بزنم تو گوشش یا ... یا  وسط رابطه از یه شخص سوم حرف میزنه . یکی دوبارم که بهش گفتم اینا انحرافاته بهش برخورد قهر کرد یعنی قبول نداره. میخواستم ببینم چی کار کنم درست بشه حتی باهاش صحبت کردم گفتم دوست ندارم اوایل میگفت باشه حق داری دیگه خبری نیست از این کارها. ولی باز تکرار میکنه انگار دست خودش نیست. و الان میگه تو تنوع نمیدی همش که نمیشه به یه صورت باشه آدم . ممنون میشم راهنماییم کنیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
بله این موارد جزو انحرافات جنسی است. اگر تا کنون ازدواج نکردید تا زمان درمان ایشون ازدواج نکنید.

تجربه شما

باهاش ازدواج نکن چون نه تقصیر توست نه تقصیر اون به هم نمیخورید! اصطلاحا برده جنسیه فکر کنم