سلام دخترم دوسالشه خیلی بهانه گیر و لج بازه و البته خرابکاری هاشم خیلی زیاده هر چند سعی میکنم از جلوش بردارم چیزهای خطرناک رو اما یه چیزی زیر پاش میزاره و بازم کارخودشو میکنه برای  هر چیزی که میخواد خیلی جیغ و داد میکنه بخصوص گوشی و تبلت از هر کس که گوشی دستش باشه با جیغ و داد میگیره و مقاومت بکنیم شروع میکنه به زدنمون ادامه میده تا عصبیم میکنه تا بزنم پشت دستش یا جیغ بزنم سرش هر چند که میدونم اشتباهه ولی نمیدونم باید چیکار کنم و یه چیز دیگه الان حدود دو هفته از شیر گرفتمش هر ثانیه باید یه چیزی بهش بدی بخوره جایی که بریم خیلی بده و یه شبم که مهمون داشتیم آبرومونو ریخت از تو بشقاب همه یه چیزی برداشت تورو خدا کمکم کنید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
اولا" اصلا" تنبیه بدنی و داد زدن و جیغ زدن نباید داشته باشید.مخصوصا" که دختر شما خیلی کوچک است و در سن حساسی از جهت لجبازی و‌.... قرار دارد.
در واقع شما پرخاشگری را به او یاد داده اید.
در مورد با جیغ خواستن و‌... هم از امروز تصمیم بگیرید که هر وقت با آرامش و مناسب چیزی را خواست در اختیارش بگذارید اما اگر دادو فریاد کرد تا وقتی که ساکت نشده آن چیز یا آن شرایط را برایش فراهم نکنید.
تا حد امکان با او ملایم برخورد کنید حتی برای ابراز احساسات نیز خیلی ملایم با او برخورد کنید.
در مورد تغذیه اش هم حتما" تحت نظر یک متخصص مواد غذایی مناسب با سن رشد مصرف کند تا لطمه ای نبیند.
سعی کنید که بدون ایجاد درگیری و پرخاشگری؛ با نهایت خونسردی او را قانونمند کنید که فقط از بشقاب خودش غذا بخورد و نباید به بشقاب دیگران دست بزند‌.هر کسی ماله خودش‌.
از اطرافیان هم بخواهید که با رفتارهای به جا و درست شما را همراهی کنند.