با عرض سلام.

پسر من سه ساله  و چهار ماهش هست همش دوست داره حیوان باشه بیشترم شیر باشه مثل حیوونها داد میزنه دستاشو مشت میکنه میزاره زمین مثل گوریل ،بیشتر حرکات گوریل رو داره ولی میگه من شیرم کاملا با تمام وجود داد میزنه میپره رو آدم اصلا موندم چی کار کنم این همه  داد میزنه برای مغزش حطرناک نباشه بعد میگه تو شیر عصبانی شو من شیر خوب. هر چی میگم آروم باش شیر عصبانی رو کسی دوست نداره ولی انگار عادت کرده ،از صحنه هایی که توی کارتونها آدمای بد یا حیوانهای بد داره میگه بزن جلو ولی خودش کاملا مثل اونا رفتار میکنه ولی جالبه که دوست نداره ببینه.

میشه بگید چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزيز

بچه ها در اين سن همانند سازيشون با حيوانات بسيار زياده براى همين هست كه در كارتون هاى كودكان از حيوانات استفاده مى كنند (مانند تام و جرى و هزاران كارتون ديگه)

جالبه بدونيد حتى در تست هاى روانشناسى در اين سن غالبا از تصاوير حيوانات استفاده ميشه . پس اين امر طبيعيه اصلا نگران نباشيد . گفتن اينكه تو انسانى يا آدم ها شير عصبانى رو دوست ندارند اصلا بهتون كمک نميكنه و حتى ممكنه وضعيت رو براتون سخت تر كنه .

وقتى ميگه كارتون رو بزن جلو و نميتونه ببينه به نظر مياد به نوعى با اين رفتار اضطرابش رو كنترل ميكنه و چون همانند سازی كودكتون بسيار بالاست بهتره مدتى از اين كارتون ها كه به اين سبک هستند دورش كنيد.