خاطرات گذشته همسر اولم آزارم میدهد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 406 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام . من حدود دو سالی هست ازدواج مجدد کردم همسر اولم به خاطر لج بازی و بچه بازی و یه سری مشکلات از هم جدا شدیم و من خواهان طلاق بودم اون موقع نوزده سال داشتم . پس از پنج ماه از طلاق با همسر دومم ازدواج کردم که روزهای اول زندگی متوجه خیانت های همسرم شدم و اینکه چند باری متوجه شدم که سیم کارت و گوشی جدا دارند و اعتراض و دعوا که همیشه کتکم میزنه و بهم فحش میده در کل نسبت بهش بی توجه شدم و با هم حرفی نمیزنیم و من ازش کینه و تنفر دارم ولی خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم و این باعث شده من خیلی افسرده بشم و امیدی به زندگی و همسرم ندارم از لحاظ جنسی تمایلم صفره و وقتهایی که میخوان رابطه برقرار کنند دعوا میکنم و یاد کتک ها و خیانتهاش میوفتم . الان چند وقتیه متوجه شدم همسر اولم ازدواج کرده و از طریق یکی از دوستان عکس همسرم و با زنش دیدم از اون روز تا حالا به تمام معنی از همسر فعلی و زندگی الانم متنفر شدم استرس شدیدی دارم بی قرار هستم و مدام عکسها رو میبینم و یاد گذشته و مراسمات و خرید وسایل آزارم میده یاد خاطرات خوب با همسر اولم حالمو بد میکنه یه جور حسادت یه جورایی پشیمونم که طلاق گرفتم زندگی با همسر اولم خیلی بهتر بود از اون روز حالم خیلی بده همش گریه میکنم و پرخاشگری امروز به همسرم گفتم ازت متنفرم دیگه تحملت نمیکنم اول شهامت طلاق نداشتم ولی الان کلا بریدم از زندگی فقط جایی ندارم بعد طلاق برم عکس همسر اولم رو دیدم حالمو بدتر میکنه خیلی بیقرارم از همسرم متنفرم از زندگیم متنفرم یاد خاطراتم با همسر اولم خیلی آزارم میده کاش طلاق نمیگرفتم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

اميدوارم خوب باشيد ،در مورد آنچه از ازدواج اول ،طلاق و زندگی كنونی تان گفتيد ،متاسفانه شما بسيار ناسنجيده و سريع عمل كرديد كه منجر به از هم پاشيدن ازدواجتان شد و بعد از آن مجددا خيلی زود ازدواج كرديد بدون اينكه زخمهای طلاق را ترميم كرده باشيد و بدانيد كه چه می خواهيد و نتيجه اين شد كه الان در شرايط آزاردهنده قرار داريد پس بهتر است اين بار عجولانه و بدون فكر تصميم نگيريد،به خودتان به هدفتان از زندگی زناشويي فكر كنيد ،چه می خواهيد؟

برای اينكه فشارهای روحی تان كم شود اجازه ندهيد افراد اخبار زندگی همسر اولتان را به شما بدهند ،خودتان هم تجسس نكنيد و از يادآوری خاطرات گذشته و عكسها دوری كنيد،چون اين قياسها  استرستان را زياد می كند وعاملی است كه شما رو از ساختن و سروسامان دادن به زندگی فعلی باز می دارد، بپذيريد زندگی گذشته تان با خوبيها و بديها تمام شده و همسر سابقتان الان متاهل هستند پس به جای حسرت بدنبال ساختن زندگی جديد باشيد و برای حل مشكلات حتما از مشاور خانواده كمک بگيريد ،قدرت حل مساله را در خودتان بالا ببريد و حتما برای هر تصميمی اول از همه زوايا ،نكات مثبت و منفی را بنويسيد و بعد اقدام كنيد ،با توجه به عدم حمايت خانواده در صورت طلاق مجدد پيشنهاد می كنم حرفه ای رو ياد بگيريد تا بتوانيد استقلال مالی داشته باشيد .

موفق باشيد

تجربه شما

بهش فکر نکن عزیزم گذشته ها گذشته قسمت نبوده که شما باهم بمونید حالام براش آرزوی خوشبختی کن و فراموشش کن و گذشته رو بذار کنار چون اینطوری فقط اذیت میشی از خدا بخواه بهت آرامش بده و اگه امکانشو داری پیش مشاور برو واسه درست کردن زندگیتون تمام تلاشتو بکن و حتی اگه درست نشد از همسرت جدا شو اصلا اصلا به حرف مردم اهمیت نده مگه چندبار قراره زندگی کنی