خواهرزاده من دختر شش ساله ایه که آرایش میکنه آیا باید جلوش رو بگیریم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزيز

تمايل به آرايش كردن در كودكان يک امر طبيعى ايت و بيشتر همانند سازى كودک با مادر ،خواهردو يا نزديكان كودک است .اين كار عموما در كودكان از سه يا چهارسالگى ممكن است اتفاق بيفتد. سرسختى در آرایش نكردن باعث مى شود در كودكان لجباز اتفاقا ميل به اين امر بيشتر شود . اما چند راهكار مى تواند موثر باشد

١-بزرگترها خودآرايى كمترى در حضور كودک داشته باشند.

٢-به كودک توضيح داده شود بعضى از كارها مخصوص بزرگترهاست و براى كودكان مضر است .

٣-درباره آرايش و اينكه ممكن است به سلامت وى آسيب برساند صحبت كنيد.(البته صحبت درباره سلامت با ترساندن كودک متفاوت است مثال شامپو كودک و بزرگسال را مثال بزنيد كه شامپو كودكان از موادى تشكيل شده كه سلامت كودكان بيشتر حفظ شود.)

٤-آرايش كردن در مكان محدود مانند خانه

٥-مسلما واكنش مثبت و منفى هر دو باعث تقويت رفتار مى شوند

٦- جملاتى مانند چقدر خوشگل شدى و...و حتى جملات منفى اصلا آرايش بهت نمياد و... اجتناب كنيد.