سلام . کودک ۳سال و دو ماه دارم موقع رقصیدن دور خودش میچرخه در حد یه دقیقه یا سی ثانیه به جایی خیره میشه از همه خجالت میکشه با اونهایی که از بچگی بوده خوب هست با بقیه هم یکی دو ساعت بگذره خوب میشه قدرت تقلیدش خوبه تخیلشم خوبه جمله بندیشم خوبه فقط بعضی وقتها حرفهای مارو تکرار میکنه اونم کم دیگه با اسباب بازی بازی میکنه توی کارهای خونه کمک میده بعضی وقتها نگات نمیکنه حرف میزنه به اسمشم اکثر اوقات واکنش نشون میده اینا علایم اتیسمه یا نه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز علی رغم این که متوجه نگرانی شما هستم و سعی میکنم شرایط شما را درک کنم، اما باید عرض کنم در این زمینه نمی توانم به شما کمک کنم، چرا که تشخیص گذاری در واقع مهم ترین و شاید سخت ترین و حساس ترین قسمت کار ما است که گاهی تشخیص صحیح شاید طی چند جلسه انجام بشه.
لذا به شما پیشنهاد می کنم اگر ذره ای در طبیعی بودن رفتار فرزندتان شک دارید زمان را از دست ندهید و به روان پزشک کودک مراجعه کنید.
سربلند باشید مثل شمشاد