سلام . من حاملگی خارج از رحم داشتم ۱۴ تیر عمل لاپاروسکوپی انجام دادم ولی همچنان خون ریزی تهوع و سرگیجه دارم دکترم شهر خودم نیست من شهر دیگه ای عمل کردم خیلی استرس دارم تو رو خدا کمک کنید راستی ۲۵-۲۷ هم سیکل پریودیم بود ممکنه پریود باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خونریزی تا حدود ۴۰ روز طبیعی است و علایم بعدی هم ممکن است به طبع آن رخ دهد. فشارتان را کنترل کنید. از نظر تغذیه بیشتر به خودتان برسید و اگر یکی دو روز آینده مشکل رفع نشد حتما با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش