طلاق با مهریه عند الاستطاعه

سلام. در دوران عقد هستم . میخوام جدا بشم به دلیل های زیاد حالا میخوام بدونم چیکار کنم چون مهرم عند الاستطاعه است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با احترام

نكته: فرق چندانی بين مهريه عند الاستطاعه و عند المطالبه نيست و صرفا پروسه رسيدگی اين دو با هم متفاوت است، اما در جهت يافتن راهكاری جهت طلاق در موضوع شخص شما ميبايستی توضيحات بيشتری در زمينه دلايل طلاقتان عنوان نماييد تا امكان بررسی آن و تطبيق آن با يكى از طرق قانونی اعلام نظر شود.