از پوشک گرفتن دختر دوساله

با سلام و عرض خسته نباشید

دخترم یک ماهه دیگه دوسالش تموم میشه و من دیروز تصمیم گرفتم که از پوشک بگیرمش.

مشکلی که پیش اومده اینه که اون وقتی میره دستشویی و جیش میکنه بعضی اوقاتش بلافاصله وقتی میاد بیرون دوباره چند قطره جیش میکنه، آیا با این شرایط میتونم کارمو ادامه بدم یا اینکه بازم صبر کنم؟ البته میترسم اگه کارمو ول کنم یادگیری دفعه بعدش سختتر باشه. هرچند که الانم هنوز یاد نگرفته و وقتهای جیششو میکنه میگه بریم دستشویی...

لطفا راهنماییم کنید، واقعا مستاصلم. با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
کمی زود شروع کردید و اگر میتوانید چند ماه دیگر به او فرصت بدهید.
اما حتما" از پاتی یا صندلی مخصوص کودکان استفاده کنید . که ابتدا" پاتی در محیط اتاقش باشد و هر وقت احساس کرد جیش دارد برود و روی آن بنشیند و آنجا جیش کند. بعد رفته رفته پاتی را از اتاقش دور و به دستشویی نزدیک کنید تا نهایتا" در آنجا اتفاق بیوفتد.
فعلا" هم او را بابت کثیف کردن خودش ملامت نفرمایید چون فعلا" در این زمینه کم توان است.
هر وقت هم که جیشش را درست و سر جای خودش انجام داد به شدت مورد توجه و تشویق قرار بدهید.