بدرفتاری و بداخلاقی همسرم

سلام خسته نباشید

یه ساله توی خونه خودمونیم و یه سال هم نامزد بودیم هیچ شناخت قبلی نداشتیم از هم. ۸ سال هم تفاوت سنی داریم نمیدونم از کجا باید شروع کنم احساس میکنم دوستم نداره و افسردگی گرفتم بس که شب و روز دارم گریه میکنم چی رو باید تحمل کنم فرق گذاشتنشو زور گفتنشو بد رفتاریشو فحش دادنشو کم محلی کردنشو حرف نزدنهاشو از غریبه هم غریبه تر رفتار میکنه بجز شام بیار، بخوابیم و... بدرفتاری پدر شوهرم و تایید کردن شوهرم و بعد نزدیکی کردن کلا عوض میشه بدتر میشه انگار که خرش از پل گذشته یا فقط منو برای همین میخواد خواهش میکنم کمکم کنین لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزيز متوجه هستم كه چه حس بدی رو تجربه ميكنيد ولی بايد بهتون بگم كه رابطه زناشويی يک رابطه دو طرفه است و زن و شوهر دو سر يک پيوستار هستند بنابراين مسئوليت بخشی از رابطه با شماست ازتون ميخوام سهم خودتون رو در رابطه بپذيريد . شما بايد نوع رابطه تتون رو بررسی كنيد و بفهميد كه چه ويروس هايی در رفتار و روابط شما وجود داره كه همسرتون با شما اينطور رفتار ميكنه . شما بايد از خودتون و ويژگی ها ، علايقه تون و همچنين همسرتون آگاه باشيد هرچه آگاهی بيشتری داشته باشيد درست تر و راحت تر ميتونيد رابطه برقرار كنيد . در يک رابطه كامل و صحيح عشق وجود داره و خود عشق در زندگی زناشويی از سه مولفه صميمت ، تعهد و گرايش جنسی تشكيل شده و هركدوم از اين مولفه ها از زير مجموعه های ديگری تشكيل شده بايد ببينيد در كدوم يک از اين مولفه ها نقص وجود داره دوست عزيز پيشنهادم به شما اينكه حتما با يک روانشناس در ارتباط باشيد تا بتونيد راهنمايی های لازم رو دريافت كنيد .

و البته سعی كنيد با همسرتون گفتگوی بالغانه و همدلانه داشته باشيد تا متوجه بشيد چه مسائلی باعث  كاهش كيفيت روابط زناشويی تون شده . هنگام صحبت كردن سعی كنيد شنونده خوبی باشيد و در صدد محكوم كردن ايشون نباشيد فقط سعی كنيد ايشون رو درک كنيد و باهاشون همدل بشيد شايد در ابتدا با خشم و برون ريزی همسرتون رو برو بشيد ولی اگر صبوری كنيد و مقابله به مثل نكنيد به مرور همسرتون به شما اعتماد ميكنه و مسائلی كه باعث ناراحتی شون ميشه رو عنوان ميكنه .

بعد سعی كنيد با همفكری هم برای مسائل و مشكلاتتون حل مساله كنيد . دوست عزيز هرقدر با همسرتون همدل و همراه تر باشيد اوضاع رابطه تون رو به بهبودی ميره.

موفق باشيد .