نحوه ی مصرف مکمل ها در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من الان سن بارداریم ۱۹ هفته و ۲ روز میشه تا الان هر شب فولیک اسید و ویتامین دی ۳ مصرف میکردم چون ویتامین دی بدنم در آزمایشات کم بود

الان دکتر برام قرص ترکیبی ویتامین دی +کلسیم و قرص آهن  نوشت ولی دقیق بهم نگفت از الان دیگه قرص دی ۳ یا فولیک اسید رو باید قطع کنم یا اونا رو هم ادامه بدم.

سوالم اینه با توجه به سن بارداریم باید اوتا رو قطع کنم یا همزمان با این دو قرص جدید ادامه بدم؟

اگه همزمان هر روز یه قرص دی ۳ هزار و کلسیم ویتامین دی بخورم دز ویتامین دی بدنم زیاد نمیشه؟؟؟

فولیک اسید تا کی باید مصرف بشه

ممنون میشم پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است هفته ای ۳ روز قرص کلسیم ویتامین دی استفاده کنید وقرص آهن نیز روزی یک عدد مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

قرص ویتامین دی ۳ و  فولیک اسید رو هم قطع کنم؟

@73mahgol

مصرف طولانی مدت قرص ویتامین دی توصیه نمی شود زیرا مصرف زیاد  ویتامین دی توکسیک  می شود  بنابراین بهتر است  قرص ویتامین دی را قطع نمایید ویتامین دی موجود در قرص کلسیم کافی است و هفته ای ۳ بار از  قرص کلسیم ویتامین دی استفاده کنید می توانید تحت نظر پزشک قرص اسید فولیک را  قطع نمایید وفقط قرص آهن را ادامه دهید موفق باشید.