سلام من 21 سالمه قدم 166 و وزنم 50 بود امروز میخواستم بدونم که چقدکم بود وزن دارم و زینک پلاس هم برای اشتها استفاده کردم پیشنهادشما برا چاق شدن چیه سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

دوست عزیز در حال حاضر شاخص توده بدنی شما 18.1 است و شما باید حداقل تا 55 کیلو وزن اضافه کنید تا وارد محدوده نرمال شوید. متاسفانه شرح حالی که دادید بسیار ناقص است. باید در ابتدا با مراجعه به پزشک از نظر وضعیت تیروئید، فقر آهن، اختلالات گوارشی  و کمبود یک سری ریز مغذی ها بررسی شوید و سپس روزانه 500 تا 1000 کالری دریافت غذایی خود را افزایش دهید. استفاده از میوه ها، لبنیات، مغز دانه ها و دانه های روغنی، جوانه ها و... در این دوران برای افزایش وزن توصیه می شود و لازم است تمرینات قدرتی نیز داشته باشید تا حجم عضلاتتان را بیشتر کنید.