جلوگیری از چاقی شدید در بارداری

سلام و وقت بخیر،من قبل از بارداری رژیم داشتم،به این صورت که روزهای فرد وجمعه عادی غذا میخوردم ولی روزهای زوج فقط سالاد یا میوه،الان میتونم این رژیم رو ادامه بدم چون خیلی زود وزنم میره بالا،شدید استعداد چاقی دارم،الانم تاحدی وزنم بالاهست میترسم تااواخر بارداری نتونم دیگه راه برم.

اگه نه ممنون میشم بگید واسه کنترل وزن چکارکنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام دوست عزیز برای اینکه در دوران حساس بارداری اضافه وزن زیادی پیدا نکنید فقط کافی است دریافت غذایی روزانه خود را کنترل کنید. در این دوران شما به صورت روزانه به پروتئین و یک سری از ریز مغزی ها احتیاج دارید که تنها با مصرف سالاد و میوه در روزهای خاص رفع نمی شود. پیشنهاد می کنیم با یک مشاور تغذیه صحبت کنید تا برای کنترل وزن برایتان یک رژیم غذایی اصولی تنظیم شود و نیازهای جنین را نیز رفع کند.