شیطنت زیاد در کودک ٧ ساله

من يک پسر  ٧ ساله دارم متاسفانه برای اكثر كارهاش بايد دنبالش باشن!

مثلا ميره كلاس ارگ خودش ميگه دوست داره! ولی اگه نرم كنارش بشينم اصلا تمرين نميكنه!

اگه نرم اصلا مشق نمينويسه!

پارسال كلاس اولش من واقعا ديوونه شدم

همش معلمش ميگفت اين اگه رديف اول جلو نشينه اصلا درس رو گوش نميده

همش منتظره من برم كنارش

خيلی خيلی شيطونه

تو خونه عالیه ولی محيط های آموزش همش ازش شكايت دارن ميره كلاس شنا اونقدر انرژی داره معلم همش ميگه اين شيطونه ! عالی ياد ميگيره ولی انرژيش وحشتناک زياده!

كلاس موسيقيش معلمش ميگه هی بهش ميگم بشين! ميگه من نمیتونم ! ایستاده گوش ميدم

چیکارش كنم!؟

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزیز

حتما حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید برای نقص توجه و تمرکز . به احتمال خیلی زیاد با توجه به توضیحات شما نقص توجه و تمرکز داره