سلام. من بدون دستور پزشک در هفته ۱۳ بارداری ۶ عدد پروفن یعنی روزی ۲ عدد مصرف کردم بخاطر میگرن و درد دندان. خیلی نگرانم که عوارضی روی جنین گذاشته باشه خیلی نگران سلامت جنین هستم آزمایشات غربالگری همه خوب بوده... لطفا از نگرانی نجاتم بدید ممنون..

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید. این دارو براساس نیاز شما و با توجه به صلاحدید پزشک شما تجویز شده است پس خودتان را مضطرب نکنید و حال جنین خوب است. روز خوش