سلام سوالی داشتم من ۲۶ سال سن دارم آزمایش fsh و Lh  دادم و مشخص شد که دچار یائسگی زودرس شدم اف اس اچ و ال اچ خیلی بالا بودن  اما من هر ماه پریود میشم بعضی وقتها دچار تاخیر میشم مثلا ۳ روز تاخیر یا ۴ روز گاهی وقتها ۱۰ روز ولی پریود میشم و خونریزی پریودم ۳ ساله که نسبت به سالهای قبل کم شده میخواستم بدونم چطور ممکنه یائسه شده باشم اما باز پریود شم ? اینجور چیزی ممکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در مورد شما چرخه تخمدانی فعالیتش را از دست داده است ولی چرخه رحم به کار خودش ادامه میدهد البته نه به طور کامل. کاهش مدت زمان خونریزی از علایم آن میباشد. اگر قصد بارداری دارید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید.  روز خوش