تنهایی نخوابیدن در بارداری

سلام، من هفته 37 بارداری هستم،  و چند وقتی میشه که دچار کم خوابی یا میشه گفت بی خوابی شدم و زمانی هم که خوابم میگیره حتما باید یه نفر کنارم باشه تا من بتونم بخوابم، خیلی نگران هستم که این تغییرات به شکل عادت در نیاد و همیشه همین جوری بمونم یا نخوابم یا اینکه کسی پیشم باشه و تنهایی نتونم بخوابم. آیا این مشکل هم جز تغییرات هورمونی در بارداریه و گذراست، و آیا با زایمان این حالات از بین میره؟ برای حل این مشکلم چی کار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون از زحمات و لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آرامش داشته باشید و از چیزهایی که باعث ایجاد نگرانی میشوند و یا فکر و خیال های بی مورد خودداری کنید. از خواب روزانه کم کنید به اندازه کافی فعالیت کنید تا شب راحتتر بخوابید. از خوردن غذاهای محرک پرهیز کنید. ورزش کنید. دوش بگیرید. کتاب بخوانید و از تخت خواب فقط برای خوابیدن استفاده کنید....‌اگر مشکلتان برطرف نشد جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید.روز خوش