لکه بینی و احتمال بارداری

65 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من این ماه 21 اقدام به بارداری کردم 5 خرداد آخرین شروع پریودیم بود 4 تیر که یک روز به وقت موعدم مانده بود به مدت سه روز لک بینی داشتم ولی پریود نشدم بی بی چک منفیه آزمایش بارداری هم دو هفته پیش منفی بود آیا ممکنه من باردار باشم و آن سه روز لک بینی لک لانه گزینی باشد؟؟ درضمن علائم نیز دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما بهتر است مجدد از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

سلام خانوم دکتر . امروز بی بی چک زدم بعد از دو ساعت هاله ی کمرنگ افتاد روش بنظر شما باز آزمایش خون بدم یا سونوگرافی که معلوم شود باردارم یا نه؟ در ضمن من 21 خرداد آمپول اچ سی جی زدم و قرص لتروزول خوردم  پریودهامم نامنظمه 3 روز به موعدم مانده منتظرم ببینم این ماه پریود میشم یا نه آیا آمپول آزاد سازی تخمک جلوی پریود را میگیرد؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر

@sasiii

سلام دوست عزیز شما زود از تست بی بی چک استفاده کرده اید باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریودی خود داشتید آن وقت فردای آن روز تست بارداری انجام بدهید یعنی ۴ روز دیگر باید از تست بی بی چک استفاده کنید نیازی به انجام سونوگرافی نیست زیرا فعلا زود است و اگر باردار باشید  چیزی داخل سونوگرافی دیده نمی شود موفق باشید.