نزدیکی در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 101 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من الان باردارم شش هفتمه و از نزدیکی میترسم دوبار شوهرم میخواست نزدیکم بشه ولی من اجازه ندادم گفتم بزار تا هفته هشت برم برای سونوی قلب اگه مشکلی نداشت بعدش ایشالله خیالمون راحت میشه ولی خودش ناراحت شده چکار کنم از دلش دربیارم لازمه خودم پیش قدم بشم برای نزدیکی که از دلش دربیارم یا بزارم حالا همینجوری بمونه فعلا؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر مشکل خاصی مانند لکه بینی ویا خون ریزی ندارید داشتن نزدیکی منعی ندارد می توانید رابطه جنسی داشته باشید موفق باشید

تجربه شما

سلام ممنون از شما نه مشکلی ندارم خداروشکر ولی چون یه بار سابقه ی سقط داشتم میترسم