تغذیه و خواب کم در نوزاد

سلام پسرم ۴ ماه و ۵ روزشه، خیلی کم شیر میخوره و خوابشم کمه. پزشک متخصص استفاده از شیر خشک رو به علت خون در مدفوع منع کرده ،میشه راهنماییم کنید که چه کاری  انجام بدم 😓

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

بچه ها در اين سن بازيگوش ميشن و معمولاً در جاهای تاريک و آروم بهتر شير ميخورن

اگر شير مادرش كافيه نيازی به شير خشک نيست

ولی در صورتيكه وزن گيری مناسبی نداره بهتره در كنار شير مادر شيرخشک های مخصوص HA يا آپتاميل pepti كه مخصوص اينجور كودكان هست استفاده كنيد.

برای خوابش نميتونيد دارويی استفاده كنيد فيزيولوزی كودكتون اين شكلی هست.

داروهای خواب آور در شير خواران ممنوعه.