راه های ترک خودارضایی چیست؟ راه پاسخگویی به نیاز جنسی جوانان تا قبل از ازدواج چیه؟ آیا باید تحمل کنند تا ازدواج ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
تقویت کردن مکانیسم های دفاعی پخته ( mature ) از بهترین راههای کنترل خودارضایی هستند .
از جمله این مکانیسم های دفاعی پخته می توان به مکانیسم  :
Asceticism ( ریاضت دادن )
و یا
Supression  ( سرکوب کردن )

اشاره کرد .
هر چند خودارضایی غیر افراطی و غیر وسواس گونه که به صورت محدود و گاه به گاه در حوالی سن بلوغ صورت می گیرد نیازی به درمان نداشته و بعدها قطع می گردد . اما اگر خودارضایی شکل مفرط و یا وسواس گونه پیدا کرده و موجب اشتغال فکری زیاد در فرد شود و نیز بعد از سن بلوغ هم کماکان به شکل افراطی ادامه داشته باشد قطعا  نیازمند کنترل و درمان است . نکته مهم اینست که درمان خودارضایی ، ازدواج نیست .