قرص ضد بارداری و تاخیر در پریود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 30 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام دوستان من ماه قبل قرص اورژانسی ال دی مصرف کردم و به موقع پریود شدم ولی این ماه پنج روز از زمان پریودم گذشته و هنوز پریود نشدم علتش چیه؟ ؟ نیاز به آزمایش بارداری هست یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تاخیر پریودی داشتید حتما آزمایش دهید چون به نظر روش جلوگیری مطمئنی ندارید احتمال بارداری وجود دارد. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش

تجربه شما

سلام

تستهای خانگی دقیق نیستند بهتر است اگر تاخیر دارید آزمایش خون بدهید تا بر اساس جواب آن ادامه درمان مشخص شود. روز خوش

سلام وقت بخیر من دوبار هم تست بی بی چک انجام دادم هر دوبار منفی بوده لازمه که آزمایش بارداری هم انجام بدم؟