ترس از دستشویی مکان های عمومی در دختر سه ساله

با سلام دخترم سه سالشه و حدود یک ماه که از پوشک گرفتم و خدا رو شکر همکاری میکنه و مشکلی ندارم ولی بشدت از دستشویی رفتن توی مکان عمومی مثل مسجد رستوران و... میترسه و خودشو ساعت‌ها نگه میداره تا برسیم خونه. وقتی ازش علتش رو میپرسم ميگه میترسم بیوفتم توی لوله توالت. چون خونمون چاه بست داره و توی دستشویی های بیرون چاه بست ندارن میترسه. چیکار کنم ترسش بریزه و آیا طبیعیه و به مرور بهتر میشه. اینم بگم توی خونه فامیل هم تو هر توالتی نمیره و کلی با استرس میره. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
این مساله میتواند نشان دهنده یک اضطراب باشد که به این شکل نمایان شده. برای حل این موضوع در درجه اول توجه کنید که نگرش شما در مورد دستشویی های خارج از منزل چگونه است و چقدر حساسیت نسبت به نظافت و تمیزی این محل ها دارید. معمولا والدینی که نسبت به این موضوع حساس باشند کودکانی با این ویژگی و ترس را دارند.
با کودکتان نقاشی هایی با موضوع دستشویی بکشید و ور قالب داستان و نقاشی با او صحبت و بازی کنید. این کار کمک میکند دلیل ترس او بذای شما مشخص شده و علاوه بر این در طول این بازی و نقاشی ها، اضطراب و ترسش کم شده و از بین برود.