مصرف پروژسترون و بهم خوردن قاعدگی

سلام. من ۴ ماه قرص سیپروتون کامپاند مصرف کردم. چون این قرص حالم رو بد میکرد این ماه دکترم قرص رو عوض کرد و قرص مدروکسی پروژسترون رو داد که از روز ۱۵ قاعدگی شبی ۲ عدد تا ۱۰ شب مصرف کنم، ولی من تو روز ۱۳ قاعدگی دوباره پریود شدم. و حتی یه هفته قبلشم لکه بینی داشتم. علتش چیه چون قرص عوض شده ؟

اینم بگم که مجردم و ۱۸ سالمه . سونوگرافی و آزمایش تیروئید من مشکل نداشت . خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اطلاعات کامل نیست علت تجویز داروهای فوق ذکر نشده است. باید بیشتر بررسی شوید و بر اساس علت دارو بگیرید اگر مشکلی دارید باید با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش