انواع ترس و تشدید آن بعد از بچه دار شدن

با عرض سلام خدمت مشاور محترم

من از خیلی چیزها میترسم و الان که بچه دار شده ام ترسم بیشتر شده. ترس ار رانندگی. ترس از آسانسور. ترس از همه حیوانات و پرندگان و حشرات. ترس از دست دادن فرزندم. ترس از بلایای طبیعی. ترس از ناخن گرفتن پسرم. ترس از تاریکی. من واقعا خسته شدم، همسرمم عصبی شده . چون من از همه چیز میترسم . کمکم کنید خواهشا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. شما دچار انواع فوبیا هستید و باید هم درمان دارویی و هم رواندرمانی شوید. به روانپزشک مراجعه کنید.