پریود نامنظم و قرص ال دی

سلام. من ٢٢ سالمه مجردم پریودم نامنظمه سونو انجام دادم فولیکول ریز داخل تخمدانم بود دکتر برام قرص ال دی تجویز کرده قرص که قطع میکنم باز پریودم نامنظم میشه. به نظرتون چیکار کنم تا کی باید قرص ال دی بخورم؟ روش دیگه ای برای درمانم نیست بجز قرص ال دی چون واقعا اذیت میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید شدت بیماری مشخص شود. ورزش منظم، کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی در کنار مصرف داروها میتواند به کنترل بیماری کمک کند با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش