با سلام به کارشناسان خوب نی نی سایت

من 4 ماهه که بچه ام به دنیا آمده متاسفانه سینه بزرگ دارم ولی شیر توش کمه جوری که قطره قطره میاد میخواستم ببینم میتونم سایز کم کنم باعث خشک شدن شیر نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

رژيم كاهش وزن و كاهش كالری به هيچ عنوان در ماه های نخست شيردهی توصيه نمی شود (از رژيم مخصوص شيردهی استفاده كنيد توسط رژيم درمانگر) ميتوانيد از مواد غذایی افزايش دهنده شير استفاده كنيد مانند كاهو ،گرمک و سوپ جو،و...   .برای دريافت رژيم مخصوص خود از طريق پروفايل بنده اقدام كنيد.