همسرم از زنهای دیگر تعریف میکند

سلام. همسرم خیلی دوستم داره طاقت دوریمو نداره همه جوره برام خرج میکنه هیچی کم نمیذاره اما وقتی پیش همیم همش اسم یکی دیگه رو میاره که عاشق اونم عاشق هیکل فلانیم و از من ایراد میگیره یکبار شدیدا عصبی شدم تو دوران نامزدی و رابطه مون رو بهم زدم تا اینکه اومد جلوی همه ازم معذرت خواهی کرد و گفت غلط کردم من بدون تو نمیتونم منم بخشیدمش اونم واقعا تغییر کرد تا اینکه عقد کردیم یک ماه بعد از عقد باز اون حرفهارو تکرار میکنه که تو رو نمیخوام هیکلت خوب نیست خوشم نمیاد از فلانی خوشم میاد ولی تا میره سرکار پیام میده عاشقتم و بدون تو میمیرم و از این حرفها حالا بیست روز دیگه عروسیمونه و من نمیدونم چیکار کنم جرات طلاق گرفتنم ندارم چون پدرم وقتی نامزدیمو بهم زدم گفت این آدم زندگی نیست ولش کن وگرنه دیگه اسم جدایی نمیاری مخصوصا عقدم کردم حالا چیکار کنم شوهرم اخلاقش درست بشه چون فقط این مشکل رو داره و از همه لحاظ دیگه خوبه به نظرم مشکل روانی داره هیچ جورم نمیاد بریم پیش روانشناس یا مشاور

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
از احساس همسرتون گفتید ولی از حسی که شما به ایشون دارید هیچ صحبتی نکردید.همسرتون چند سالشونه و اینکه چند وقته از آشناییتون میگذره؟ تحصیلات شما و همسرتون چی هست و آیا شاغل هستید؟
شما از ابتدا این رفتار را در نامزدتان دیدید و میدونستید که این رفتار شما رو بسیار آزرده میکنه و نامزدیتون رو بهم زدید ولی با این وجود دوباره برگشتید و سریعا عقد کردید و اجازه ندادید ببینید آیا این رفتار واقعا کمرنگ میشه یا فقط در حد حرف بوده؟دلیل برگشت شما چی بود؟
طبیعی است و حق دارید که از این رفتار آزرده شوید ولی آیا تابحال در آرامش در مورد این موضوع صحبت کرده اید؟فضایی که در اون صحبت میکنید باید به دور از تنش و محاکمه کردن همدیگه باشه تا نسبت به هم گارد نگیرید. با زبانی خوش به هسرتان بگویید که در این مواقع چه احساسی دارید و اینکه آیا در رفتار شما مشکلی وجود دارد که این حرفها گفته میشه؟یا دوست دارد شما به گونه ای متفاوت رفتار کنید و از این طریق میخواهد شما را متوجه کند؟گاهی اوقات خواسته ای از طرف مقابل هست و چون فرد نمیتونه اون رو مستقیم بیان کنه از دیگران تعریف میکنه تا طرف مقابل تغییری در خودش ایجاد کنه.سعی کنید نیازها و خواسته هاتون رو کاملا شفاف بهم بگید.
کمک بیشتر نیازمند جلسات حضوری مشاوره هستش تا مشکل به صورت ریشه ای پیدا و حل و فصل بشه بنابراین توصیه ی من رفتن پیش زوج درمانگر است.
شاد و پیروز باشید.