به رفتارهای همسرم مشکوک هستم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3312 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام

چند وقتی هست  که به رفتار های همسرم مشکوک شدم. تقریبا نزدیک ۲-۳ هفته است که رفتارهاش عوض شده. دیگه مثل قبل با محبت حرف نمیزنه و خیلی زود جوش میاره و من که بهش میگم عوض شدی میگه نه تو دیوونه شدی. همین دیروز من تنها خونه ی مادرم بودم و همسرم قرار بود بره خونه پدربزرگش. بهش پیام دادم که کجایی؟ گفت خونه ی پدر بزرگم در صورتی که ۵ دقیقه ی قبلش خونه بود. بعد با شوخی گفتم اگه راست میگی ببینمت گفت نه نمیشه بهش زنگ زدم گفت نمیتونم اینجا حرف بزنم. بعد از چند دقیقه با خنده گفت شوخی کردم و خونه ام. نمیدونم میتونم منظورمو درست برسونم یا نه

ولی همش از اینجور رفتارها داره توی این چند وقت. یه جورایی دست پیشو گرفته که پس نیوفته. یه حرفهایی که مثلا داره میگه ببین تو به من شک داری ولی من خیلی خوبم.

 معذرت میخوام اگه خیلی محاوره ای نوشتم😢

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .الزاما تغییر رفتار به معنای بدی نیست ولی توصیه می کنم به همراه همسرتان حتما به زوج درمانگر مراجعه نمایید.ضمن اینکه خواندن دو کتاب « ازدواج بدون شکست »و «هشت درس برای روابط زناشویی بهتر » که هر دو کتاب نوشته دکتر ویلیام گلاسر و ترجمه دکتر علی صاحبی می باشد را به شما و همسرتان توصیه می کنم .

تجربه شما

خودتو  با این فکرها درگیر نکن فقط حواست به شوهرت باشه خطا کرد جلوشو بگیر

اگر بهش شک دارین بهترين راه اينه كه زمينه رو فراهم نكنين مثلا همين كه خونه نيستيد

و اينكه به روش نياريد نذاريد ديوار حرمت بينتون بريزه

در ضمن مردها اگر بخوان كاری بكنن خيلی راحت ميتونن