جراحی دیسک کمر

سلام همسرم در تاریخ هجدهم خرداد ماه عمل دیسک کمر مهره چهار و پنج داشته براش سه ماه استراحت نوشتن از همون روز عملش بلند شد راه رفت الان که یک ماه بیشتره گذشته میخواستم بدونم میتونه برای دستشویی رفتن چمباتمه بشینه تا بتونه کارشو خودش انجام بده؟بعدم بالای بخیش سمت راستش یکم حالت ورم داره خیلی‌کمه دست که میزنم نرمه میخواستم بدونم این مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ همسرم بعد از عملش فقط روی زمین خوابیده زیر پاش یا بین پاشم بالش بوده ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

استفاده از توالت فرنگی ايرادی ندارد،

بايد فيزيوتراپی را ادامه دهد تا عضلات قدرت خود را از دست ندهند.

آب درمانی بسيار زياد توصيه ميشود.

محل برجستگی بخيه اگر گرما، درد و قرمزی هم دارد روی آن يخ با يك لايه نازک پارچه قرار دهيد.