خوردن قرص اكويين و افزايش ضخامت آندومتر

قرص اكويين

با سلام، من ضخامت آندومترم خيلی لب مرز هستش تو دوره ای  كه برای  بارداری دارم اقدام ميكنم، ميخواستم بدونم قرص اكويين ضخامت آندومتر  رو افزايش ميده؟ مشكلی  برای  اقدام بوجود نمياره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ضخامت آن مهم است باید براساس اندازه آن دارو بگیرید. پس خودسرانه دارو مصرف نکنید و با پزشکتان مشورت کنید ولی در صورت تشخیص درست این دارو میتواند موثر باشد. روز خوش