دندان در نیاوردن نوزاد

81 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید دو قلو های 9 ماهه ای دارم که اصلا دندون در نیاوردن هیچ علایمی هم ندارن علتش چی میتونه باشه

قل دخترم هرازگاهی انگار از یه چیز چندشش میشه یه همچین حالتی میلرزه مادر همسرم میشه ادرار میکنه این مدلی میشه علتش چی میتونه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.تا بعد از یکسالگی هم برای رویش دندان ها دیر نیست.نگران نباشید.

تجربه شما

مرسی خانوم دکتر