پولیپ رحم و بارداری ناموفق

با سلام بنده یک بارداری پوچ داشتم که رشدش در 5 هفته متوقف شده بود ،یک پولیپ 9 میلیمتری در اندومتر دارم میخواستم بپرسم آیا  پولیپ مانع از رشد جنین میشود دربارداری بعدی ؟دربارداری قبلی در 5 هفته مانده بود نگرانم که دربارداری بعدی نکند جلو رشد جنین را بگیرد؟

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
توقف رشد جنین علل زیادی دارد. کیفیت بد اسپرم، تخمک و خود جنین، مشکلات کروموزمی.....از دلایل آن میباشد. پولیپ را درمان و بعد از آن برای بارداری اقدام کنید. روز خوش