خارش بدن در بارداری

672 بازدید 7 تبادل تجربه

من هفته ۳۴ بارداری هستم و دو هفته ای میشه که کل بدنم میخاره. روی شکمم دونه قرمز ریخته مطلبی خوندم که ممکنه حساسیت به جفت باشه. آیا باید آزمایش بدم و اینکه اگر حساسیت به جفت باشه زایمان اورژانسی انجام میشه؟ من آمپول بتا هم نزدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز بهتر است هر روز عرق کاسنی میل نمایید مصرف خاکشیر با آب گرم صبح ناشتا  هفته ای دو تا سه بار کمک کننده است  مصرف مواد غذایی با طبع گرم و ادویه های تند پرهیز داشته باشید اگر بهبودی حاصل نشد باید به پزشک مراجعه نمایید تا آزمایشات لازم برای شما درخواست شود موفق باشید.

تجربه شما

من مسمومیت بارداری داشتم و خارشی رو تجربه کردم که فقط میگم خدا نصیب هیچ کس نکنه،خارش کف پا، داخل چشم، داخل گوش، کل بدن به طرز وحشتناک، با هیچ چیزی خوب نشد ،هر هفته آمپول میزدم و قرص استفاده میکردم، آخر هم هفته ۳۶ پسرم بدنیا اومد و از خارش لعنتی راحت شدم، ولی تا ۶ماه گرمی میخوردم میومد سراغم، تنها چیزی که آرومم میکرد این بود که ماه آخر دست و پاهام توی ظرف پر از یخ بود

خارش رو همه دارن! فقط میدونم که نباید با ناخن بخاری چون بدنت خط می افته و زشت میشه! تازه بعد بارداری می فهمی که چه بلایی سر خودت اوردی!

سعی کن نخارونی حالا اگه نتونستی تحمل کنی با سر انگشت یا کف دستت بکش روی قسمتی که می خاره. ناخن به هیچ وجه!

حالا باز بگرد دنبال جواب سوالت شاید علت خاصی داشته باشه. این چیزیه که من از اطرافیانم شنیدم و دیدم

عزیزم منم مثل شما بودم واقعا سخته ولی اول یه لباس گشاد بپوش و بعد تمام سعیت رو بکن تا بدنت رو نخارونی ، وقتی خیلی میخاره نفس عمیق بکش و ذهنت رو به سمت دیگه ای ببر. و چیزهای خنک مثه دوغ زیاد بخور

منم پارسال همون زمانها تو گرمای شدید و بارداری خارش بدن گرفتم.عرق کاسنی روی من تاثیری نداشت.عرق شاهتره خوردم. دکترم گفت روی تنم هم بمالم. غذا فقط سردیجات می خوردم. ماهی یا ماست. بادوم خارشمو بیشتر می کرد. دوش آب سرد خوب بود فقط اصلا روی شکمت نریز. من اینکارا رو انجام دادم و به سختی تا هفته ۳۸ دووم آوردم. ولی متاسفانه بچم کولیک بسیار شدید تا ماه نهم داشت. نمی دونم بخاطر اینکارا بود یا نه.

منم اینجوری بودم و بخاطرش سه روز بستری شدم حساسیت داروئی بود و دکترم تشخیص نداد که تا دم مرگ رفتم

منم خارش شدید داشتم دکتر هم رفتم گفت تحمل کن یا میخوای ضد حساسیت بزن. که من بخاطر اینکه ممکنه ضرر داشته باشه نزدم. یه گیاهی بود ما بهش میگیم حلپه میجوشوندم با آبش حموم میرفتم. حساسیت به جفت بود . به محض دنیا اومدن بچه رفت که رفت

من هم دقيقا مثل شما بودم. من كه زخم ميكردم از بس ميخاروندم دكترم بهم لوسيون كالامين داد. يكم تأثير داشت