سلام. دخترم سه سال و هشت ماهش هست. گاهی وقت ها پای راستش انگار از مچ ضعف داشته باشه زمین میخورد به خصوص وقتی می دود

هیچ دردی ندارد فقط انگار پا از قسمت مچ شل میشود و از کنترلش خارج است

این مشکل گاهی در روز چند مرتبه اتفاق می افتد برای چند دقیقه یا گاهی اوقات هم چند هفته ای اصلا اینجوری نمی شود

به نظر شما باید ببرمش پیش متخصص اطفال یا متخصص ارتوپد ؟؟

در ضمن همین پای راست وقتی متولد شده بود وقتی میخواستیم پا رو کاملا صاف کنیم درد میگرفت و شدید گریه میکرد که همون موقع چند جا بردیم دکتر و گفتن مشکلی نداره و علتش فقط شکل قرارگیریش تو رحم بوده که پا زیاد جای حرکت نداشته و بعد یک مدت کوتاه هم کاملا رفع شد

نمی دونم مشکل الان میتونه ربطی به زمان تولدش داشته باشه یا نه

یک دنیا ممنون میشم اگر در این مورد راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

جای نگرانی ندارد

ولی بهتر است به متخصص ارتوپد اطفال مراجعه كنيد

برای مراقبت بيشتر و يا جلوگیری از آسيب به ليگامان های مچ پا احتمالا تجويز بريس يا كفش مخصوص داشته باشند، كه موقت خواهد بود

در درجه دوم ميتوانيد يكسری تمرين های مخصوص تقويت عضلات ساق، ران و مچ را به صورت بازی با او انجام دهيد.

با بزرگ تر شدن كودک مشكل نيز بهبود ميشود، ولی تا ان زمان بايد از آسيب به پا جلوگیری كرد.

تمرينات ankle muscles strengthening in children را گوگل كنيد.