علت درد در اوایل بارداری

سلام خسته نباشید

بنده یکبار سابقه بارداری خارج رحمی رو داشتم که متاسفانه لوله سمت راستمو از دست دادم خداروشکر الان دوباره باردار شدم اما سمت چپم زیره شکمم گاها درد ملایمی داره و همین موضوع باعث نگرانیم شده لطفا بگید طبیعیه یا نه

از طرفی هم دکترم میگن تا بتا ۱۵۰۰ نشه سنوگرافی واژینال برای صحت بارداری انجام نمیشه حالا من با این درد سمت چپ چطوری مطمئن بشم (آخرین پریودیم ۲۷خرداد)

لطفا سریع جواب بدید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید اگر تیتر بتای خون شما نرمال باشد ولکه بینی و یا خون ریزی نداشته باشید مشکلی نیست دردهای پریودی که گهگاهی به سراغ شما می آید به علت تغییرات هورمونی در دوران بارداری طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.