انگیزه کودک برای تحرک

سلام. پسری دارم یک سال  ۲ هفته...تاخیر تکاملی داره...۲ ماه هست کاردرمانی شروع کرده...قبل از کاردرمانی پسر من فقط نشستن بلد بود و دمر میشد...بعد از شروع کاردرمانی پسرم قل خوردن یاد گرفت و بعد سینه خیز....ولی متاسفانه با وجودی که مهارت داشت در قل خوردن تا بهش انگیزه ای نشون نمیداد حاضر به حرکت نبود..حتما  باید وسیله ای که دوست داشت همراه با تشویق من میدید تا قل بخوره....بعد سینه خیر یاد گرفت....بازم هم با همین شرایط..حتما باید وسیله ای نشون بدم تا سینه خیز بیاد...در غیر این صورت هیچ تمایلی به حرکت نداره...کاردرمان میگه بیشتر بچه های تاخیری به همین شکل هستن و از حرکت خوششون نمیاد...باید هر جور شده به حرکت تشویقشون کنید....من الان نگران این هستم واسه راه رفتنش چه اتفاقی قرار بیفته وقتی هیچ تمایلی به حرکت نداره...!!!کاردرمان پسرم میگه در آینده وقتی راه رفتن یاد بگیره شاید ۶ ماه طول بکشه مثل بچه های دیگه خودش بلند شه و حرکت کنه..باید صبوری کنی...از طرفی به گفته کاردرمان پسر من ۸۰ درصد بدن آماده ای داره ولی هوش حرکتیش ضعیفه...میخواستم بدونم من چه کاری کنم پسر بیشتر تشویق بشه خودش حرکت کنه؟ البته رو حس های پسرم دارم کار میکنم...و در حال حاضر شربت نوتروپیل استفاده میکنه که شیطون و فعالش کرده...اینم بگم پسر من از لحاظ قد وزن و دور سر نرمال هست..ام آر آی و نوار مغز نرمال هست و تشخیص دکتر مغز و اعصاب تاخیر تکاملی بوده...پسرم از طریق سزارین  به موقع به دنیا آمده و هیچ مشکلی نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. همانطور که کاردرمانگر فرزندتان گفتند، در مراحل اولیه حرکتی معمولا کودکان تاخیر تکاملی تمایلی به حرکت ندارند اما در مورد راه رفتن قضیه متفاوت است. با این که عدم تمایل به حرکت باقی می ماند اما مدل متفاوتی دارد. راه رفتن فرزندتان با مشکلی مواجه نخواهد بود اما به دویدن و پله بالا و پایین رفتن علاقه ای نشان نمی دهد. به مرور زمان این مسئله هم برطرف خواهد شد. جای نگرانی ندارد. همانطور که همکار کاردرمانگر ما فرمودند، فرزندتان را به حرکت تشویق کنید و هر روز کوچولو را مجبور به حرکت و استفاده از اندام ها و الگوهای حرکتی کنید. صبور باشید و به خدا توکل کنید. نگران نباشید و به تلاش خود برای به حرکت در آوردن کودکتان ادامه دهید. موفق باشید.