لکه بینی دو روز قبل از پریود و احتمال بارداری

باسلام و خسته نباشید،من با توجه به سونو و آزمایش  هایی که پزشک برام انجام دادن قرص لتروزول از شب سوم پریود تا هفت پریود شبی یک عدد،دوفاستون از شب ده پریود به مدت ده شب شبی یک عدد تجویز کردن قرص گلوکوفاژ هم یک سال و نیم هست که میخورم روزی سه عدد،قرص یدوفولیک هم روزی یک عدد،من این ماه روز نهم پریود چهارتافولیکول غالب داشتم که تخمدان چپ دوعدد ۱۶ و ۱۴ و راست ۱۳ و ۱۵،پزشکم گفتن نیاز به آمپول  آزادسازی  نیست،من دورم ۲۸ روزست و امروز روز ۲۸ پریود هستم و خبری نیست فعلا،روز ۲۶ پریود هنگام نزدیکی لک خونی دیدم که بعد آن اصلا ندیدم و ترشح های سفید دارم،این خون نشان لانه گزینی است؟یا مشکل دیگری است؟آیا  احتمال بارداری وجود دارم؟کی تست بی بی چک انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر دارو مصرف میکنید بهتر است در مرکز معتبری تحت کنترل باشید و در زمان لازم برایتان مداخلات درمانی انجام شود. اگر تاخیر بیش از ده روز دارید باید آزمایش بارداری انجام دهید. بی بی چک تست دقیقی نیست. از نظر عفونت زنان بررسی شوید. روز خوش