خاطرات بد دوران كودكی

239 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.

خيلی اين روزها حالم بده. ياد كارهای پدرم همش مرور ميشه تو دهنم.

خيلی اذيتمون كرد. الان كه پير شده خيلی اخلاقش آروم شده و يه طوری شده انگار ميترسه اصلاً از ما...

هميشه در حال توهين و تحقيرمون بود. من يادمه بچگی از تراس اتاقم ميترسيدم، فكر ميكردم جادوگر مياد ازش... ميدونست و شبهايی كه دعوام ميكرد، تختمو ميبرد دم تراس كه بايد اينجا بخوابی... تختم كشويی بود و زيرش چرخ داشت متحرک بود.

شب تا صبح ميلرزيدم. يادمه یکبار مهمونی بوديم خونه مادر بزرگم غذا از بيرون سفارش دادن. من عاشق سيب زمينی ام، ديديم غذام سيب زمينی داره، گفتم: وايييی سيب زمينی... اومديم خونه اونقدر كتكم زد كه تمام بدنم كبود بود و از توی يخچال خوراكی های خارجی رو آورد پرت كرد توی صورتم و گفت تو اين همه خوراكی های خوشمزه خوردی الان همه فكر ميكنن نخورده ای... من ٦،٧ ساله بودم...

طلا های مادرم گم شد... گفت: حتماً فلانی (من) ورداشته، تازه فهميده بود دوست پسر دارم، گفت پسره حتماً فيلم ازت داره، تو طلاهای مامانتو دزديدی دادی پسره كه فيلمت رو پخش نكنه...

خيلی زياده. همش در حال تحقير بود. خيلی زندگی سختی داشتم. مثلاً كلاً ٢٠ تومن جهاز خريده، من آمار ريز به ريزشو دارم، به همه ميگه ١٢٠ تومن جهيزيه ش شد!!!!!!!!! همش دروغ. كلاً خيلی آدم دروغگوييه...

خيلي حالم بده هی اينا مرور ميشه برام روانی تر ميشم... به نظر شما صلاحه اينارو بهش بگم و خالی بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

مسائلی را كه مطرح كرديد خواندم ،خيلی متاثر كننده بود و خيلی ناراحت شدم كه خاطرات ،اثرات بدی رو بجا گذشته ،راه حلهایی برای تخليه هيجانی و احساسات وجود داره كه برای رسيدن به آرامش كمک كننده هست .اينكه موضوع رو با پدرتون مطرح كنيد يک راه اساسی هست واينكه ايشان برای شما توضيح بدهند يا حتی عذرخواهی كنند قطعا موثر واقع ميشود اما شما شرايط پدر رو واينكه چه تبعاتی می تواند داشته باشد و سن ايشان را بايد در نظر بگيريد .اما قبل از آن تكنيک صندلی خالی رو بهتون پيشنهاد می كنم كه به اين صورت هست روبروی يک صندلی خالی بنشيند و فكر كنيد پدرتون روی آن نشسته و به حرفهای شما گوش می كند آنوقت هر موضوعی كه از كودکی تا حال شما رو آزرده بگوييد و حتی فرياد بزنيد وهر طور كه خواستيد رفتار كنيد با اين روش قسمت زيادی از ناراحتی ها و فشارهای ناشی از خاطرات گذشته كم می شود و بشدت و سرعت هيجانات منفی شما كاهش پيدا مي كند بعد از اين اگر بازهم خواستيد می تونيد در ارتباط با اين مسائل با پدر صحبت كنيد، اما مطمئنا با خشم و ناراحتی اوليه نخواهد بود و نتيجه بهتری رو دارد ،درمان خاطرات گذشته و حل ريشه ها نياز به روانكاو دارد.

دوست عزيز لطفا ناراحت و نگران نباشيد و بدانيد كه انسانها اسير مطلق دوران كودکی نيستند و قادرند با حل مسائل گذشته، آينده بسيار روشنی برای خودشون رقم بزنند و اينكه شما ريشه ها رو شناسايی و به رفع مشكلات فكر می كنيد بسيار عاليست لطفا صبور باشيد و با فكر و داريت پيش برويد .

اميدوارم هر چه زودتر به آرامش درونی برسيد.

تجربه شما

چقدر شبیه همیم