سلام خسته نباشید لطفا منو راهنمایی کنید

دختر ۲ سال ۹ماهه ای دارم که فرزند دوم من هست دخترم به صورت سزارین اختیاری به دنیا آمد وزن گیری عالی داشت ۶ ماهگی بدون کمک نشست اما تا ۱۰ ماهگی فقط می نشست ۱۱ونیم ماهگی چهار دست و پا رو شروع کرد و ۱۵ ماهگی کامل راه افتاد . قبل ۱ سالگی کلمات مامان و بابا و آب می گفت و من خیلی امید داشتم راحت به حرف بیفته چون پسرمم که فرزند اول من هست دقیقا توی سن ۲ سال و ۹ ماهگی با ۳ جلسه گفتار درمانی به حرف افتاد وضعیت کلام دختر من اینحوریه

مثلا بالا میگه آیا

دایی میگه ایی

عقب میگه عبق

جملات بابا آمد

بزار بالا

 مغز و اعصاب بردم گفتن مشکل عقلی نداشته باشه به حرف می افته. گفتار درمانی تجویز کرد. گفتار درمان تنبلی زبان تشخیص داد و نداشتن حروف . خیلی نگرانم کی به حرف بیافته درست . پسرم با ۳ جلسه به صورت معجزه آسا راه افتاد دخترم ۴ جلسه داره میره به دایره کلماتش فقط اضافه شده اما معجزه صورت نگرفته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام

پروسه گفتار درمانی پروسه كندی هست در كل

و پسرتون به خاطر گفتاردرمانی نبوده كه به سرعت گفتارش رشد كرده بلكه بچه های طبیعی از دو تا سه سالگی انفجار زبانی دارند و پسرتون در واقع انفجار زبانی نرمال رو داشته اند معجزه گفتاردرمانی روی مورد بعدیه اینكه دخترتون تاخیر زبانیش رو كم كم جبران میكنه فقط صبر داشته باشید و تلاش كنین❤

تجربه شما

از شما گفتار درمان عزیز بسیار سپاس گزارم کمک بزرگی به من کردین واقعا آروم شدم