برگشت به خانه بعد از بارداری

سلام، من ماه نهم بارداری و هفته 36 هستم، به خاطر شرایط بارداری در این ماه که احتیاج به مراقبت بیشتری هست و شوهرم تایم کاریش جوری که صبح میره شب برمیگرده خونه من دیگه پیوسته الان حدود بیست روز میشه که خونه پدرم اینا موندم، و تا آخر بارداری ممکن به همین شکل باشه و اونجا بمونم، در صورتی که قبلا اصلا بدون شوهرم جایی نمیموندم و همه هم این موضوع رو میدونستن، الان نگرانم که این مساله به همین شکل بمونه و برای رفتن به خونه اذیت بشم و دیگه نتونم مثل قبل توی خونه تنها بمونم و ساعتی رو واسه خودم بگذرانم، نگرانم دیگه نتونم مثل قبل که بدون شوهرم جایی نمیموندم باشم و از خونه و شوهر و زندگیم دور بشم تو رو خدا کمکم کنید و یه راهنمایی بهم بکنید که از فکر این موضوع بیام بیرون چون خیلی اذیتم میکنه، کلا همش نگرانم هر تغییری که تو دوران بارداری واسم اتفاق افتاده مثل همین موضوع یا تنگی نفس یا بی خوابی همه به شکل عادت واسم در بیاد و همیشه همین جوری میمونم و اون آدم سابق نمیشم. خواهش میکنم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مرا انتخاب کردید .
دوست عزیز تمام این رفتارها به مدیریت و اراده خودتون برمی گردد . سعی کنید که خیلی این مسئله را برای خود بزرگ نکنید چون این کار باعث می شود که در ضمیر ناخودآگاه شما حک شود و همان کاری که دوست ندارید انجام بدهید . بعد اینکه شما می توانید به همه نشان دهید که یک مادر قوی هستید . چون اگر شما از خود ضعف نشان دهید در نگه داشتن فرزند این باعث می شود که دیگران نگران شما باشند و نگذارند تنها بمانید . پس سعی کنید بعد از زایمان کمی که حالتان خوب شد در کنار مادر که هستید از او بخواهید که کارهای بچه را خودتان انجام دهید تا در آن زمان ترس شما ریخته شود و بدون ترس بتوانید بچه خود را در خانه خودتان نگه دارید و هرزگاهی هم می توانید از مادرتان بخواهید که در منزل خودتان به شما کمک کند .
موفق باشید .