کم بودن وزن نوزاد

سلام نوزاد من امروز دو ماه رو تموم کرد امروز که رفتم واکسن بزنم گفتن وزنش کمه تو چهله که رفتم وزنش چهار کیلو و دویست گرم بود ولی الان فقط ۳۰۰ گرم زیاد کرده !

چهار شبی میشه واسه شیر اصلا بیدار نمیشه بیدارش میکنم ولی زیاد نمیخوره و میخوابه میگن بیدارش نکن از این به بعد وزن میگیره اگه شب ها کلا بخوابه نمیدونم بیدارش کنم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

نیاز به شیردهی شبانه نیست نوزاد هر وقت گرسنه شود خودش بیدار میشود.

اما علت عدم وزنگیری رو باید بررسی کرد پس به متخصص اطفال مراجعه کنید تا معاینه شود.

و اگر لازم است آزمایش بدهد.

و نوزاد رو از نظر ریفلاکس یا آلرژی بررسی کند