سلام خسته نباشید. من ماه قبل ۲۴ام پریود شدم کلا پریودم نامنظمه ولی ماه قبلش ۲۲ام بود بعد ۲۴ام این ماه. ۲۶ام سرمایه گذاری کرده بودم😂 نزدیکی هم داشتیم این ماه اقدام کرده بودیم . الان دلم درد میکنه ولی درد پریودی نیست انگار . یک ترشح سفیده تخم مرغی با کمی خون میبینم البته وقتی میرم دستشویی . ۲ تا بی بی چک زدم منفی شد . امکان بارداری هست؟ کمی خون دیدم رنگش قهوه ای بود .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از روی علائم فوق نمی توان تشخیص داد اگر تاخیر پریودی دارید باید آزمایش خون انجام دهید تا براساس نتیجه روند ادامه درمان مشخص شود. روز خوش