سلام خسته نباشید من ۲۳ روز هست که زایمان طبیعی انجام دادم و الان خونریزیم قطع شده فقط در حد خونابه کم و لکه بینی هست. احساس میکنم بوی بدی میده!!!! حتما باید به پزشک زنان مراجعه کنم؟

این بوی بد درمان خانگی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید صبر کنید تا  کاملا پاک شوید آن وقت اگر ترشحات رنگی مانند سبز و یا سوزش وخارش داشتید باید برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.