همسرم از خودش زیاد تعریف می کند

سلام

همسر من همیشه از خودش و کارهایی که میکنه خیلی تعریف میکنه و بزرگ جلوه شون میده.

مثلا چند وقت پیش دوستش و همسرشون از هم جدا شده بودن شوهر من بعد از تعریف کردن داستان اونا گفت که خیلی خوبه که ما رابطه ی خوبی با هم داریم و زندگیمون خوبه چون من آدم هوس بازی نبودم و خیلی خوبم و خیلی از خودش تعریف کرد و یه حسی بهم دست داد که انگار من هیچ تلاشی برای زندگیمون نکردم و فقط اونه که خوب بوده.

اینم باید بگم که سر هر موضوعی که بحثمون میشه همیشه منو مقصر میدونه و من هیچ وقت نمیتونم توی دعوا از خودم دفاع کنم چون اگه حرفی بزنم بدتر میکنه و میگه حاضر جوابی.منم خیلی وقته که هر  بحثی که میشه چیزی نمیگم و آخرشم برای کاری که نکردم معذرت خواهی میکنم.

باید چه رفتاری داشته باشم باهاش؟

باید بگم منو همسرم هم سنیم و اینکه فقط این مورد اذیتم میکنه وگرنه بقیه اخلاق هاش خوبه.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به نظر میرسه همسر شما بیشتر تمایل داره این تعریف ها رو از زبان شما داشته باشه و وقتی این اتفاق نمیفته دچار ناکامی میشه و خودش شروع می کنه از محسنات خودش گفتن
توصیه من به هر دوی شما این هست که در طی روز چند مورد از رفتارهای خوب همسرتون رو بیابید و از بابت این رفتار هرچند به ظاهر کوچک تعریف و تشکر کنید و این رفتار هم تکرار بیشتری پیدا می کنه و هم ارتباط کلامی مثبت بین شما بیشتر میشه و صمیمیت بین شما ارتقا پیدا می کنه
به شما پیشنهادمی کنم رفتاری که دوست دارید همسرتون برای شما انجام بده رو خودتون ابتدا برای همسرتون انجام بدید